Over ons

Met Boots Sportprijzen bent “U” altijd de winnaar!

Van harte welkom op onze website www.bootssportprijzen.nl!

Boots Sportprijzen levert al sinds 1985 sportprijzen voor diverse doeleinden. Zo leveren wij trofeeën aan verenigingen, bedrijven, evenementen en particulieren. Mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van sportprijzen, kunnen wij u snel en doeltreffend van dienst zijn. Het doel van ons is ervoor te zorgen dat U uiteindelijk de winnaar bent! Door onze snelheid, uiterst scherpe prijzen en een groot en gevarieerd assortiment ben u bij ons aan het juiste adres.
In november 2011 begonnen we u te informeren middels deze website omtrent modellen, prijzen en mogelijkheden.

Klanten stellen de werkwijze van Boots Sportprijzen zeer op prijs en blijven daarom ook weer terug komen. Onze klanten komen uit een grote regio en zelfs enkele landelijke bonden mogen we al meer dan vijfentwintig jaar tot onze vaste afnemers rekenen. We proberen altijd rekening te houden met de wensen van onze klanten en zijn daarom flexibel ingesteld en denken met u mee.

Elke bestelling zal bij ons met de uiterste zorg worden behandeld. Over het algemeen hanteren we een levertijd van ongeveer 1 week voor bekers en medailles, voor vanen en erelinten twee weken. Natuurlijk kunt u na telefonische afspraak altijd een kijkje komen nemen in onze showroom gevestigd aan de Lindanusstraat 15, 5988AT Helden, waar we ook vaak aanbiedingen hebben staan.

Hier kunt u na telefonische afspraak een groot deel van ons assortiment, zoals bekers, standaards, carnavalsmedailles, medailles en vaantjes bewonderen, ook kunnen we toelichten wat de graveer mogelijkheden zijn, of zoekt u een eigen ontwerp wat wij graag voor u gaan verzorgen. Ook kunt u bij ons puntvanen, H-vanen, banners, erelinten, T-shirts, polo-shirts en alle denkbare bedrukte bedrijfs-en promokleding bestellen, door uw logo te mailen en kleuren en aantallen te vermelden, maken we graag een offerte voor u. Tevens kunnen wij uw eigen embleem/logo op eigen geslagen afslagen verzorgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, of op een sticker met een geharde epoxylaag (doming). Offertes op aanvraag.

Sinds kort leveren we ook medailles en sportafbeeldingen naar eigen ontwerp tegen zeer concurrerende prijzen, informeer ook naar onze mogelijkheden van glasgravures. Ook v.w.b. de carnavalsmedailles zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd en tegen de allerlaagste prijzen.

Tot ziens en de koffie staat klaar!

Wilt u direct bestellen?

Online bestellen Stuur een e-mail